A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ajurvedikus főzőtanfolyam Miskolcon

Január 18-19., Miskolc

Egy rendhagyó ájurvédikus főzés workshopra szeretnénk meghívni téged.

Elkészítjük együtt azokat az ételeket, amelyek az ájurvédában rendkívül fontosak, sőt, alapvetőek, és még meglepetés finomsággal is szeretnénk kedveskedni nektek. És természetesen nem csak megfőzzük, hanem el is fogyasztjuk ezeket. :)

Amellett, hogy ájurvédikus ételeket főzünk együtt, megismertetünk Benneteket az ájurvéda alapelveivel is. Adunk egy olyan szemléletmódot, amelynek segítségével gyakorlatilag bármilyen receptből képesek lesztek ájurvédikus elvek szerinti ételt alkotni.

Lesz testtípus meghatározás, személyre szabott javaslat is, hogy ki milyen diétát és életmódot kövessen, hogy a legjobb formában, egészségben, vitalitásban, boldogságban töltse életét. A résztvevők egy recept gyűjteményt is fognak kapni, kb. 100 recepttel, reggeli, ebéd és vacsora ötletekkel, amely hasznos tanácsokat fog tartalmazni a hétköznapokra is.

Minden alapanyagot, eszközt, fűszert, olajat és összetevőt mi biztosítunk!

A workshop január 18-19-én lesz Miskolcon.
A workshop szombat reggel 9-től 17-óráig tart, vasárnap reggel 9-től délután 14-óráig.

A kétnapos workshop díja: 19 000 Ft, amelyből 10 000 Ft-ot előlegként szeretnénk kérni a jelentkezéssel együtt jan. 15-ig

Szeretettel vár benneteket: Pál Tamás, ájurvédikus tanácsadó és Nagy Judit, ájurvédikus séf"

Mindkét programmal kapcsolatban érdeklődni ezen a korodij@gmail.com e-mail címen vagy a 30/466-23-82 számon.

www.ajurvedatippek.hu