A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felújítási munkálatok miatt zárva tart a Szent István-barlang

2014. január 9-től, Európai Uniós források felhasználásával, a KEOP-3.1.2./2F-09-11-2013-0013 azonosító számú projekt keretében elindultak a Szent-István barlang természetvédelmi célú világításkorszerűsítési munkálatai. A beruházás tervezett befejezési dátuma 2014. augusztus 31.
Felhívjuk a tisztelt látogatóközönség figyelmét, hogy a kivitelezés időtartama alatt a barlang területe építési területnek minősül, ezért az még korlátozottan sem látogatható !
A BNPI és a kivitelezésben érintett konzorcium munkatársai mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a barlangot ismét. lehetőleg a tervezett befejezési határidőt megelőzően, megnyithassuk a látogató és gyógyulni vágyó közönség előtt.

A beruházással párhuzamosan szintén a projekt részeként elindítjuk a Szent-István barlang és a Soltész-kerti mésztufa barlang  árvízveszélyességének csökkentését célzó beruházási elemünket is, mely a Soltész-kert környékének részleges lezárásával, a gyalogos közlekedés, esetlegesen a terület közműszolgáltatásainak rövid idejű korlátozásával járhat együtt.
Ezen beruházás tervezett befejezési időpontja 2014. május 31.

Megértésüket köszönjük, az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

A kivitelezések időtartama alatt, a BNPI egyéb turisztikai céllal látogatható barlangjai a szokott üzemeltetési rend szerint fogadják a látogatókat!

BNPI