A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sportlétesítménnyel gazdagodik Kazincbarcika

Sokak áldozatos és összehangolt munkája jóvoltából újul meg a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskolája. A beruházásra az Európai Unió és a Magyar Állam jóvoltából közel 520 millió forintot költhet a kedvezményezett, azaz Kazincbarcika Város Önkormányzata.
A kazincbarcikai Kazinczy Ferenc Tagiskola épületének korszerűsítése és új tornaterem építése a mindennapos testnevelés és minőségi oktatás feltételeinek biztosítása érdekében” című, ÉMOP-4.3.1/A-12-2012-0032 azonosító számú projekt a tagiskola teljes körű komplex akadálymentesítését; a belső energetikai, villamossági, gépészeti, fűtési, légtechnikai berendezések és rendszerek korszerűsítését megújuló energia hasznosításával; továbbá egy új, MSZ24203-2 szabvány szerinti, C jelű tornaterem építését tartalmazza. A projektben eszközbeszerzés; az iskola

bútorzatának részleges cseréje; valamint a mindennapos testnevelés megvalósításához szükséges sporteszközök, tornatermi felszerelések, berendezések beszerzése is szerepel.

Projekt azonosító száma: ÉMOP-4.3.1/A-12-2012-0032

Projekt címe: „A kazincbarcikai Kazinczy Ferenc Tagiskola épületének korszerűsítése és új tornaterem építése a mindennapos testnevelés és minőségi oktatás feltételeinek biztosítása érdekében”

Kedvezményezett: Kazincbarcika Város Önkormányzata, 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4.
Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 521 992 725 Ft
Támogatási intenzitás: 100%

Bővebb információ: Kazincbarcika Város Önkormányzata, illetve Barcika Art Kft.
Telefonszám: 06-48/514-725 (önkormányzat),
06-48/510-220 (Barcika Art)
E-mail: hivatal@kazincbarcika.hu, titkarsag@barcikaart.hu
Web: www.kazincbarcika.hu, www.barcikaart.hu, www.szechenyi2020.hu