A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pokolian arcátlan és durva rablás Miskolcon

Amikor felébredtek a háziak, elinalt, de visszatért, és brutálisan elbánt az idős nővel.

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés, kifosztás, szexuális erőszak, továbbá magánlaksértés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 22 éves miskolci férfival szemben.


A férfi 2019. május 29-én 1 óra körül egy nyitott ablakon át bemászott egy miskolci családi házba. Az ott élő házaspár idős férfi tagja a fiának vélte a támadót, aki erre elhagyta a szobát. Az álmából ébredt férfi utánaindult. Mire otthonába visszatért, feleségét vérző fejsérülésekkel találta a hálószobájukban.

A gyanúsított a házigazda távolléte alatt visszatért a házba, és súlyosan bántalmazta az ágyban fekvő 64 éves nőt, majd a házból különféle ékszereket és egy mobiltelefont lopott el.

A nyomok alapján az elkövetőt azonosították, és 2019. augusztus 21-én a délelőtti órákban Miskolcon el is fogták. A gyanúsított kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozásra, amit az eljáró nyomozási bíró elrendelt, és az eljárás során mindvégig fenntartott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.