A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vasárnap Csillag Születik Miskolcon


Nyílt válogatás lesz vasárnap Miskolcon. A Gárdonyi Géza Művelődési Házba érkezik az országos kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsora, a Csillag születik. A miskolci válogató délelőtt 10 órakor kezdődik majd, s előjelentkezés sem szükséges a részvételhez.

– A Csillag Születik ötödök szériájának budapesti válogatói már lezajlottak. Három napon át, több ezer lelkes jelentkező mutathatta meg tudását az RTL Klub székházában. A tehetségkutató show-műsorba műfaji és korosztályos megkötés nélkül bárki jelentkezhetett. A válogató Budapest és 5 vidéki város után újabb 5 nagyvárosban folytatódik, vasárnap Miskolcon is – mondta a csatorna munkatársa.

A Csillag Születik készítői a válogatók végén körülbelül 4-5000 produkcióból választanak majd. A lehetőség bárki számára adott, hogy az ország következő kiscsillagainak egyike lehessen, vagy akár megnyerje a népszerű tehetségkutatót.

A csatorna egyelőre még nem árulta el hogy ki, vagy kik lesznek a Csillag Születik műsorvezetői. A tehetségkutató zsűrijének kilétét szintén homály fedi. Az önjelölt énekesek, zenészek és táncosok mellett természetesen extrém produkciókkal érkező csodabogarak is bemutatkoztak eddig.