A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Demeter Zoltán (Fidesz-KDNP): Borsodban a legfontosabb feladat továbbra is a munkahelyteremtés

Miskolc - Borsodban a legfontosabb feladat továbbra is a munkahelyteremtés - mondta Demeter Zoltán, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 4-es, azaz kazincbarcikai központú választókerület Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje hétfő hajnalban az MTI-nek.
 
A politikus, aki a szavazatok 98 százalék fölötti feldolgozottsága mellett 37,26 százalékkal vezet, a vasárnapi országgyűlési választást értékelve azt mondta, nem karba tett kézzel várták ezt az eredményt, sokat tettek érte, rengeteg munka van a háttérben.

Az eredmény azt mutatja, hogy a városokban, falvakban a Fidesz-KDNP élvezi a bizalmat - mondta, megköszönve a választók támogatását.

Hozzátette, a helyiek is értékelték az eddigi tevékenységüket, a rezsicsökkentést, a családi adókedvezményt, valamint a munkahelyteremtést, amely  Borsod-Abaúj-Zemplénben különösen fontos. Demeter Zoltán abban bízik, hogy a kormány emiatt kiemelten figyel majd erre a térségre.