A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tállai András (Fidesz-KDNP): A Fidesz kormánynak számít a vidék és a kistelepülés

Miskolc – Az elmúlt időszak munkája, és a jelen eredmény azt bizonyítja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 7-es számú választókerületben, hogy a félszáz település érezte, a Fidesz kormány jól végzi a munkáját, és számít a vidék és a kistelepülés – mondta Tállai András a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje, aki a Mezőkövesd központú választókerületben több mint 90 százalékos feldolgozottságnál fölényesen vezet.
 
Tállai András úgy fogalmazott, nagyon fontos, hogy egy ilyen nehéz sorsú térségben, mint Borsod megye, lehet perspektívát mutatni az embereknek, akár a munkahelyteremtés akár a közbiztonság területén. Azt mondta, a munka folytatódik, mint képviselő már felmérte a térségi, választókerületi problémákat, illetve a települések céljait is ismeri. Hozzátette, fölkészült a térségből és kíváncsian várja a kisebb létszámú parlamentben a munkát, sokkal több településen kell helyt állni, kétszer annyi embert kell képviselni, és kétszer annyival nehezebb feladat lesz, de szereti a kihívásokat – jegyezte meg.