A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A Miskolci Állategészségügyi Telep (Fonoda u. 16.) minden hónap második és negyedik szombatján 10 és 14 óra között várja azokat, akik szeretnének megismerkedni a Telepen lévő állatokkal, akik szívesen sétáltatnak kutyát, s teszik mindezt akár egy jó családi programként!
A következő nyílt nap időpontja: 2015. 12. 19. szombat, 10 óra.

Ismét Nyílt napot tartunk a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.) 2015. december 19-én, szombaton 10 és 14 óra között.

Az év utolsó Nyílt Napjára várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, akik szívesen sétáltatnak kutyát és macskát, vagy visszajönnek hozzánk azért, mert szívesen segítenek kutyáinknak és macskáinknak- és ezzel nekünk is.

Ha egy-egy kutyus, cica megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható most is: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Örömmel várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Köszönettel fogadunk ruhákat, rongyokat, mivel a hideg idő beálltával szükségessé válik a telepünkön lévő kutyaházak téliesítése.

Reméljük, hogy a korábbi Nyílt napok sikereit tovább tudjuk növelni!

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Dovák Bertalanné
Miskolci Állategészségügyi Telep
vezető